L'Exposure Saturday MAY 2th NOW&WOW


Corto Events gaat jullie eens flink verwennen met dit Classy en Stylish Fetish feest. Waar het in Rotterdam een lange tijd stil is geweest op dit gebied zullen wij de verloren tijd eens gaan inhalen. Dit feest gaat plaatsvinden in 1 van de meest waanzinnige locatie’s van Rotterdam en wel in NOW&WOW met z’n industriele uitstraling en te gekke ligging. Shows, geluid, line up op hoog niveau licht en lasershows om je vingers bij af te likken. Dresscode uitsluitend: Lak, Leer, leder look, Uniform (geen velduniform of chirurgen outfit), PVC, Metal, Woman in chains, Burlesque, Colorful and Glamorous Latex, Kinky-Steampunk, Bodypaint, Feathers en Crossdress... Extravagant it’s gonna be en meer info over het feest zullen we nog in de komende weken gaan geven.

Partygreetz Corto Events


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 LEXPOSURE PARTY @ NOW&WOW

banner.png
  • w-facebook